Tjugonionde i tolfte tjugohundratolv

Så det så!
Snart är det dags för ett nytt år! 2013, jag tycker inte om ojämna siffror så det känns inte helt bra ha ha MEN! jag tror faktiskt på att året kommer att bli ett bra år! Där är inte så mkt mer nu som kan bli fel och turen vänder väl ngn gång =)
 
Till nyår så ska vi vara hemma, "bara" min lilla familj. Vi hade bjudit folk men de kunde tyvärr inte och det är svårt för oss att ta oss någonstans pga av Es sömnproblem så vi är hemma. Lika mysigt ska vi ha det för det. Jag har köpt fin dukning och vi ska ha 3 rätters. Det blir toast med kalkonröra till förrätt. Till varmrätt blir det kyckling med champagnesås och smörslungade sparris. Vaniljpannacotta med hallonsirap till efterätt. Sedan ska vi jäsa ut i soffan med lite god ost, ett glad dryck och spela lite buzz tänkte vi. Försöka hålla oss vakna till 12 med ha ha.
 
Julafton och juldagarna har varit trevliga. Jag var helt slut efter julafton, allt folket och så mkt att göra och stå i. Vi jäste bara här hemma juldagen och annandagen var vi hos min mamma.
Emilia tyckte att 3 paket var roliga sedan gick hon och gjorde annat. Jag fick fina paket bland annat hunkydory tröja, presentkort, body shop saker, bok, fotbehandling, 2 style snob armband m.m.
 
Idag har vi fejat och grejat då vi ska ha gäster ikväll. Natalie och co kommer på lite middag. Efterätten är gjord och här är dammsugat. Ska ta och vila en stund innan resten ska göras, perfekt när man kan förbereda innan =)
 
Å jo! Vi har ju blivit med en liten bebis med, en liten söt kattunge som heter Nicki och är 12 veckor.
 
 

Nya skal ifrån ChillNorway

 
Jag har ett skal till min ajphåne ifrån ChillNorway, det med döskallarna på, så läckert. Nu har det även kommit in i flera färger med just döskallarna fast jag tycker det känns lite trist att ta samma motiv igen. Dock ska jag lätt beställa det med fjärilarna, såå fint och vårigt. Efter jul å nyår så får det gärna vara vår för mig hi hi.
 
 
Dessa hittade jag på tintinstyle

Hej Fredag!

 
När jag var och hämtade E på förskolan så var där ganska så tomt, både på barn och pedagoger. Vi ville gärna hon skulle gå idag för hon tycker det är så kul där och hon har varit borta så mkt. Hon sov redan när jag kom, helt slut. Det är kors i taket men hon har sovit 3 hela nätter i rad!
 
Jag själv mår sisdär, mage och huvud fortfarande men jag lunkar på i min egna takt =)
Nu är snart alla paketen inslagna, en katt ligger och sover under granen och den andre i sin säng, vi äger bara en katt men har en som kommer ofta och hälsar på, trivs nog bättre här.
 
Idag händer det inte så mkt, vi ska fortsätta med att fixa och dona. I helgen så ska vi ha lite glöggmys med vännerna. Vi ska iaf inte ut till väla där jag kan tänka mig att det är k.a.o.s. Nej i år är vi bra förbereda =)
 
T och E var där ute förra helgen för att lämna ett paket till de som inte har det lika bra och får paket. De har insamling där denna lördag med, bra initiativ!
En söt liten bild på de som blev upplagd på fb.
 

Hunkydory vårnyhet

Åh älskade Hunkydory, min garderbo består utav måånga av deras plagg, just love them! Tröjan med vingarna och stjärnan på som har varit nu i vinter är så underbar.
 
Ser nu att tintinstyle har fått in en ny tröja som jag antar tillhör vårnyheterna =)
Lätt att jag ska prova den, storlekarna kan vara lite kluriga på deras kläder beroende på material och modell. Spirit store i min stad har ett stort sortiment utav deras plagg.
 
 
Den har kommit i många olika färger, den aprikosa var fin men inte jag, jag är ju mer åt det dystra hållet ha ha.

Nu väntar vi på tomten

Jag hoppas innerligt på ett bättre, lugnare, friskare 2013. Ngn gång så måste det väl iaf vara våran tur att få ha lite tur lr framförallt lite lugn och ro, bara vara en familj och få rå om varandra?
 
Här hemma går det i ett hela tiden, ända sedan Emilia kom för 2 år och 3 månader har det gått i ett, ja självklart ändras livet när man får barn och ta det inte fel, jag är så oerthört tacksam över att just hon kom till oss. Jag kommer alltid att kämpa för henne men förutom hennes funktionshinder så blev jag dålig med min iih, nu har jag ett kärl i örat som pulserar heeela tiden, jag menar hur otur får jag ha??? Emilia har haft sina sömnproblem i snart 8 månader, T blev sjukskriven och jag knaprar piller ha ha, ja det är komiskt!
 
Men! Den som får en att le är vår underbara dotter. Hon har blivit en så stor flicka som är självständig, envis, kan själv, solstråle och hon har så mkt empati och är så känslosam. Det är mkt kramar och kärlek från hennes sida, kanske inte så konstigt när vi har gett henne så mkt kärlek från första stund =)
 
Bloggen har blivit lidande, kanske inte så konstigt men jag hoppas att jag kan fortsätta ventilera här och att det blir bättre 2013.
 
Trots allt vi har gått igenom så kämpar vi och håller ihopa och det finns framtidsplaner som jag hoppas går i uppfyllelse nästa år, iaf ngn plan =)
Jag har iaf lärt mig att familjen är viktigast och Emilia kommer alltid att gå före allting, fast jag måste nog försöka att tänka lite mer på mig själv med.
 
Vi har haft sjukdom här hemma, E var dålig i en vecka med feber, sedan har jag fått ngt skit i magen samtidigt fått magkatarr så ja lika bra att ta allt nu =)
 
Granen är klädd, tomtarna står tyvärr inte hos oss då E lskar att dansa med och och krama dom ;o)
Vinyl 107 jul spelas och julgodiset är gjort, bröd bakat och likaså kakorna. Julkorten är framme och julblommorna är ordnade, så nu är det bara de sista paketen som ska slås in och sedan kan det bli jul.
 
Bjuder på lite bilder ifrån instagram, där hittar ni mig som annasdagar. Ni som inte har det vet väl om att man kan ha det via nätet med??
 
 
 
 
 
 
 
 

Första advent

Då tände vi det första ljuset idag, mysigt! Vi har även haft adventsfika här tillsamman med Rebecka, Fredrik, Nilia och lilla Nova :-) Jag hade bakat pepparkaksmuffins med lingonfrosting oxå blev det lussekatter från gårdagens bak :-)

Kallt är det nu här nere i Skåne, -7 och snö har vi fått. E å T var ute innan idag å åkte pulka, det var såå kul tyckte hon.

Igår var vi på kalas hos Klara som snart blir 2. Ingen utav barnen var blyga utan alla lekte på och dansade och hade kul. Så stora de nu börjar bli.

E hon pratar å pratar och oftast förstår vi bara hälften. Det är en glad och pigg tjej som vill mkt. Det är bara så synd med hennes sömnproblem, börjat bli värre å värre när det precis börjat gå på rätt håll :-(

Busig är hon med, innan kom hon ner i sina klackaskor och trippa runder och sa foto ;-)

Sitter å väntar på T nu, nattningen tog lång tid :s Snart dax för mig att sova, jobba imorn sedan ledig tis då vi ska till barn lila. Förberett värsta talet för nu måste vi få mera hjälp.

Mysigt är det iaf med december. Alla klapparna är köpta, ska nu slås in. Lite pyssel är uppe och alla stjärnor. Lite julbak är gjort men mer ska det bli. Å göra godis, göra julgrupper å köpa gran :-)

Ha en fortsatt trevlig första advents kväll.

Visa fler inlägg