Hej, jag heter Anna

och är en shopoholic! - Hej Anna!
Jag undra om jag alltid varit sådan här eller vad det kan vara som har utlöst det? I detta fallet skulle jag säga, Emilia ;o)

Aja, det blev en liten minirunda in på Kappahl, Lindex och Polarn men det var endast för de hade lite erbjudande och jag var tvungen att ha de dära stjärnleggingsen. Polarn hade fått in badkläder och det är svårt att hitta heltäckande och bra, deras använde vi förra året och är nöjda. Emilia tyckte kläderna var så fina, hon sprang runder med den gula klänningen med jordgubbarna på och skulle prompt ha den på sig, ovanpå sin andra tröja hi hi. Kul att hon tycker om det jag handlar...änsålänge!
Nu får jag försöka att inte handla mer, nu har hon mkt kläder! Fast jag har varit duktig och inte köpt strumpor som hon annars hade många utav, idag bad faktiskt T mig köpa fler. Han har ngn idé om att strumporna måste matcha resten utav kläderna och tycker alltid jag tar fel ha ha.
Fast ngt hon måste ha till sommaren är en Ralph Lauren klänning, en sådan har jag velat ha lääänge.

Annara har det varit en lugn lördag, har regnat men varit fint väder här ikväll. Har tagit massa kort till tradera, har väl bara sisådär 250 annonser att få ut...suck!

Var en jobbig natt och det blev mer kräk, bad och jag fick t.om ta nattamat för blev så hungrig. Lite efter 3 somnade vi alla, hoppas hon sover bättre denna natten. Idag är vi uf= ungdomsfria ha ha. Jasmine ska vara här lite, men ikväll skulle hon på tjejkväll, E sover och snart ska vi plocka fram lite godis och se den nya Sherlock Holmes filmen.
#1 - - Mandy & River:

Så fint!