Det gör inget att det är söndag

För imorn är det lördag ;-)
Jag har tagit en föräldradag då det är klämdag så ska mysa med E. Tänkte vi skulle måla med fingerfärg och jag ska handla som vanligt.

Helgen har gått så snabbt. Igår var vi på Höganäs marknad, regnet hann tyvärr ikapp oss. Vi köpte ett par små söta foppa tofflor till E, munkar, plastpåsar, dansk ketchup å stor Mimmi ballong till E.

Vi fick ändra våra grillplaner så inom maxi på vägen hem, där rea de gummistövlar. E fick två par tre torn, T och jag ett par, perfekt! Det behövdes. Hade en lugn kväll med en riktigt bra film.

Idag har jag jobbat, ja ni hörde rätt. Följde med T på två hämtningar. Första gången jag gjorde det. Snabblärd som jag är hade jag koll på läget andra gången. Jag tycker inte det är jobbig med döda människor, nu är det äldre som dör för så är livet. Jag såg döda när jag jobbade som usk och är intresserad av mycket inom sjukvården, ja nu kan jag detta med ;-) Spännande att se där de obducerar folk. Det var kul att vi fick beröm på ett ställe. Hon sa att hon tyckte vi gjorde det så försiktigt och fint. Jo, men det är en människa som har levt ett helt liv och varit ung och allt, ngns mamma, mormor, farmor, syster.

Ska sova nu för man vet aldrig när sötnöten vaknar.
Känner mig nöjd idag.

Godnatt