Me!

Godmorgon tisdag

Då har en ny dag börjat, jag var rättså trött och mör när E började snacka 8:40, har jag berättat att jag tycker om hennes sovmornar =)

Vädret är det svårt att säga ngt om för efter stormen, så ser vi knappt ut genom fönsterna, lite kallt och lite blåst idag. En maskin tvätt är påsatt, vi är påklädda och jag ska snart ta tag i lite.

Tycker det är så svårt med Es rutiner just nu, när hon sover lite som hon själv vill, väntar jag för länge att lägga henne blir hon övertrött. Lägger jag henne för tidigt sitter hon bara å babblar. Det är ibland svårt att se på henne när hon är trött. Hon vill så mkt och vill vara med, men hennes huvud måste få vila av alla intryck med. Hon har nu blivit tyst så tror hon har somnat nu.

Dagens planer är att ta det lugnt, gå ut en sväng, Helena kommer inom för att hämta lite solkrämer, hon ska snart till värmen, avis!

Vi bestämmde även igår vilken bild vi ska ha till våra kort, så ska ta och ordna det idag, ja det är mkt att tänka på =)
#1 - - Sanne&Oliver:

Idag har vi testat dina lussebullar, sjukt goda! Tack för receptet, hihi:)

#2 - - Blue Velvet - Vegas mamma:

Sv; Jag skulle önska att han sökte läkarhjälp mot snarkningarna för dom är inte roliga. Varenda natt vaknar jag av dom eller så kan jag inte somna om vi går och lägger oss tillsammmans och han somnar innan mig =(