Me!

En mysig helg

Vi har hunnit med mkt i helgen och samtidigt hunnit mysa lite. Helgerna går fort och nu fram till jul lär det gå ännu fortare. Sitter med tända ljus och lyssnar på stormen utanför, tycker inte alls om när det blåser :s

I går började vi dagen med att inhandla present till mamma/mormor/svärmor. Sedan gick allt av bara farten, vi satte upp resten utav stjärnorna, slingan i häcken, baka kakor, städa under trappan m.m.

Idag har vi fortsatt i samma stil men även tagit tag i tvätten, där var visst en jättehög, den måste ha gömt sig när jag titta dit ;o) Vi har städat, baka lussekatter, tagit julbild på E till julkorten, små fixat och snart ska vi mysa ner oss i soffan. Just ja, vi har även tänt första adventsljuset =)

Min botox från i tors har även börjat verka, det känner man av då det trycket lite ovanför ögonbrynen. Nu kan jag inte längre rynka pannan och nu vet jag även att andra behandlingen fungerar =)

Ett litet bildkollage från våran helg.I fre när katten var borta dansa råttorna på bordet he he. Nej, det började med att jag diskade hennes flaskor. Då låg hon och plaska, tog av henne lite för hon blev blöt. Tänkte att jag kranar i lite, de flesta barn tycker om att plaska. Sluta med att dressen åkte av, hon ställde sig och plums, så satt hon i linne och blöja och bada ha ha. Ja, jag har filmat allt och som jag skrattar, skitglad är hon med!Saffranskakor, recept kommer.

Hos mormor, E är trött på mamma paparazzi :p & nej, hon åt inte en hel efterätt :p 

 

Toffsen är ny, kom i 2 pack så en hänger i hallen =)
#1 - - Blue Velvet - Vegas mamma:

Vad mysiga bilder.... Alla barn älskar väl att bada och plaska i köksvasken =)

#2 - - Sanne&Oliver:

Ser t som en väldigt mysig helg i bilder:) Ser fram emot receptet på saffranskakorna, ser inte helt fel ut! Även lussekatterna måste jag ta efter n när du testat så många eceppt! Skall försöka f till lite bak nu i veckan :) Kram på er!

#3 - - Therese ISAKS mamma:

Så fin ljuslykta öppenspis var hittar man en sådan?