Me!

Juldagen

Hej på er!

Då var julafton över för detta året och idag är jag ganska så trött och mör. Vi har leksaker, kartonger och saker i hela stora rummet och vi alla luffsar endast runder.

Emilia sov endast 2 timmar igår, jag har aldrig sett henne så speedad, hon skratta, tjoa och var glad hela tiden. Inget gnäll ifrån henne, från 13-20.30 gick det i full rulle. Tomten var hon inte rädd för utan tyckte han var spännande och en rolig filur. Paketer var inte jätteintressant men innehållet på vissa var roliga. Vi har precis fått ihop hennes spis, hon grejar och har sig med kastrullerna. Vi åt gott och fick fina klappar =)

Idag ska vi hem till Tomas föräldrar, öppna lite mer paket ifrån hans syster, får vi se om det blir julmat eller inte, en dag på året tycker jag räcker hi hi.

Bjuder på ett bildregn ifrån gårdagen, ser att vi måste både putsa linsen + köpa ett nytt objekt som dels kan zooma bättre och hjälpa till med de problem som vi får med detta objekt som man fick med kameran.

 
Det var en buttermaja som vaknade efter endast 2 timmar sömn, som tur var så ändrade hon sig fort.  

 

Emilia måste ha varit snäll i år för hon fick en massa fina paket =)

 En massa kläder/pyjamaser fick hon, ett litet urval här.


Jag har nog oxå varit snäll =), fick allt jag önska mig + lite till.

Gemensamma klappar: 

Den bästa klappen var det fina mobilskalet som jag fick utav T
Fick ett fint arrangemang med ljus utav mamma, av hans föräldrar fick jag den som jag ville ha ifrån Cult =) Lr jag och jag, VI fick det då vi hade julen här =)
Ingen fick mandeln så vi körde på att den som vann spelet fick mandelgåvan, det gjorde T hi hi. Det är en fin speldosa som spelar en jullåt, E tyckte den var fin =)

Nehe, dax att göra vid sig...fast det hade varit skönt att bara slänga upp benen i soffan och stanna där.
#1 - - Junitjej:

Vilka fina julklappar ni fick!Mitt syskonbarn har nyligen börjat blogga. Jag tror hon skulle uppskatta ifall du länkade till henne eller ifall du skrev en kommentar i hennes blogg:

http://almasord.blogg.seGod fortsättning önskar jag dig!