IIH

Day´s like this, i need a angel on my shoulder

Ibland går dagarna för runt och allt snurrar på alldeles för fort. Jag tror att min hjärna går på högvarv hela tiden. Igår kunde jag inte sova på natten så det var mindre roligt när E vaknade. Jag var på möte hos förskolechefen och sedan åkte jag hem och vilade lite. Babysim på kvällen, var sista för terminen och E som annars älskar att simma ville inte alls, hon var helt enkelt inte på humör.

Redan igår så hade jag ont i huvudet, fick sätta klockan idag för att ringa vc om mitt jäkla öra. När vi skulle dit fick jag väcka E för hade ingen som kunde passa henne. Fick andra droppar. Tog en tablett när jag kom hem, la henne men hon var inte så intresserad av att vila. Gick upp efter 50min, fortfarande huvudvärk och mådde skit utav medicinen :s

Idag skulle vi på mammafika hos Malin och vi fick ställa in, jag verkligen hatar denna sjukdom när den sätter hinder för saker, saker vi vill göra och ser fram emot. Känns lite bättre nu men tänkte vila lite medans E nu vilar.

Nu ser jag fram emot helgen då vi ska till Göteborg =)


#1 - - Ulrika:

Hej!

Jag läste lite snabbt om din historia med IIH. Har inte läst allt men har en fråga, kanske har du redan besvarat den. Har de någon gång utrett dig för chiari missbildning av någon typ? När de inte hittar orsaken till övertrycket så kan man ju bara konstatera att de inte funnit orsaken men att den måste finnas.

Håller precis på och läser om Chiari typ 1 nu och vet fall där man inte upptäckt missbildningen på MRI eller CT men att den funnits där ändå.