Kesokaka

Detta recept hitade jag inne hos annasara.net häromdagen, testade att baka/laga den igår, såå god!

Den är även nyttig, jag räknade på 6 portioner, då blir det 4pp per portion ( utan sylt ).



Detta behöver du:

En stor burk keso
4 ägg
1 dl mjölk
1 dl grädde ( jag använde milda mini mat 7%, annars blir det fler pp )
1-2 msk strösocker ( jag tog 1 )
2 tsk salt
1/2 dl vetemjöl

Gör så här:

Värm ugnen till 225 grader. Knäck äggen i en bunke och vipsa lätt. Rör sedan ner de övriga ingredienserna och smöra en form. Pajform eller gratängform spelar ingen roll. Häll blandningen i formen och placera mitt i ugnen ca 15 min, sedan sänker du värmen till 175 grader när 15 minuter gått och låter kakan vara i ugnen yttligare 15 minuter. Du ser när den är klar! Servera med sylt, hallon eller jordgubb.

Smaklig måltid!
#1 - - Maria:

Är den gjord för att vara efterrätt eller som mat? :P