Här händer det saker

Som vanligt så går det i ett hela tiden, mkt att göra hemma men idag har vi fått barnvakt i några timmar och fått upprymt allt, så skönt!!

Sedan har det blivit lite shopping, då man inte kan köpa några kläder så får det bli andra saker och en sak som jag iaf aldrig kommer att ångra är denna:

'
Canon eos 500D

Jag kan ingenting om foto och är inte direkt intresserad av det så jag ville ha en som hade bra auto inställningar och efter 3 kort säger jag bara wOw!
Vi har en bra digitalkamera men man får ibland ta många kort för att få ett bra och vi har missat många bra fototillfällen pga av detta.
Nu kommer det att fotas väldigt mkt och det är så mkt roligare när de blir bra!

T ligger med E på magen och sjunger elefant sången, "en elefant balanserade..." den blir hon lugn av när hon har ont i sin lilla mage :s

Lex ligger i sin ställning och myser, ja vi har blivit en liten familj och ju mer saker som faller på plats destu bättre känns det.

Det är småsaker som vi har nästan varje dag, tandläkare, bvc, medicinmottagning, frissan och imorn ska vi till familjerätten och skriva på att t är pappa, ja hela tiden händer det saker.

Jag håller på med en ny design och efter hand ska ni få se lite nya saker som kommit i hemmet, men nu får ni några bilder som jag tog nyligen med den nya kameran.


Ska bli kul att kunna få bilder på när hon ligger och ler, hon är inte så glad ikväll då magen spökar lite.
#1 - - Nadja:

Aw vad pluttig hon är!! Och håret är så häftigt! :-)

#2 - - Sandra:

Aaww vad söt hon är med den "STORA" nappen :P Hoppas att hennes lilla magen snart blir bättre...finns nått som heter semperdroppar oxå för magen men de kanske de sagt på apoteket eller BVC. Kram från mig och Silas