Regnig söndag


Det regnar och blåser men passar en slappesöndag =)

Jag har duschat och tänkte nu visa er vad jag har handlat i helgen, är riktigt nöjd med allt, framförallt kläderna till grynet och min tjocka bondelid tröja.


Ett litet fågelbad till fåglarna där ute, material till ett armband som jag ska göra, en jättefin amningsbh köpte även en svart. Söta Kitty till grynet, kan ta av hennes mössa hihi, ett nytt badlinne.


En jättefin tubtopp så man kan känna sig lite fin hihi, kofta som är öppen och är i flera etapper när den hänger, en rolig topp =) Finns inte så mkt överdelar som jag kan använda, alla mina fina tunikor sitter ej bra så det får bli stretchiga toppar nu när mage växer =)


Sötaste klänningen till grynet med byxor, söt vit kofta och deras klassiska randiga body =)


Hittade gravidlinne byxor som jag faktiskt fick på mig så blev ett par vita och svarta + vita korta och en till likadan kjol som jag redan har =)


Bondelid sommarlinne
Min favvis tröja, är lite tjockare material inuti, så fin så och skön!
Jacka är inte det skönaste nu och den går ju ändå inte att knäppa, denna rymmer lite och lär bli flitigt använd i sommar =)

Ska fixa till mig lite nu, när T vaknar ska vi titta inom min mamma + hans innan det blir en lugn kväll.
Har gjort en megabra skiva nu till bilen, sitter å lyssnar på spotify, längesedan där var ngn bra musik men nu har jag hittat, perfekt när jag och Helena ska på långtur på tisdag =)
#1 - - Sara ~ Candis:

SV. Tack så mycket för tipset :) har spanat på den och den lär nog få komma hem till mig snart.

#2 - - Anna:

Hihi ja, men shhh ingen som vet om att vi har bebisverkstad igen ;) hemslighet!Grattis till den lill* i magen! :)