Me!

Jag mamma??

Tiden går och vissa dagar kan jag komma på mig själv med att tänka att jag ska ju faktiskt bli mamma!
Ojoj, att jag kommer att bli en bra mamma det vet jag, men att jag faktiskt ska föda ut en bebis, min bebis, vår bebis känns ibland overkligen å kan verkligen få huvudet att snurra.

Det känns så "enkelt" nu när man går med sin mage och handlar små söta kläder men tänk, om några månader så finns hon här, samtidigt som det är ett lyckorus så är det en skrämmande tanke.
Kommer att vara mkt känslor mot slutet och jag tror jag kommer att vara glad när hon tittar ut för lilla kroppen här klarar inte riktigt av allt, är så trött i den idag och lite huvudvärk, känns som man sprungit ett maraton.

Jag har även skuldkänslor mot min sambo som verkligen få gå igenom mkt, han gör det mesta här hemma och eftersom jag inte kan gnälla på ngn annan så får han ta mkt och det känns inte riktigt som vi får den dära tiden tillsammans. Jag har som jag även sagt innan blivit lite reserverad, jag antar att det är pga av att det är ju inte bara min egna kropp utan jag "skyddar" henne på ngt sätt.
Hoppas iaf att han vet att jag uppskattar allt och jag hoppas på fint väder nästa vecka så vi kan åka och ha lite picnic och man endast kan umgås =)

Tror även att jag får lite mer tankar nu när 75mg av min medicin har försvunnit, då blir det lite som att min hjärna får arbeta av sig själv utan så mkt hjälp, räcker ju att man ser denna listan:
En del patienter kan få symtom som trötthet, yrsel, berusningskänsla, huvudvärk, sömnlöshet, mardrömmar, muntorrhet, aptitförlust, illamående, diarré, nervositet, oro, förvirring, ringningar i öronen, myrkrypningar eller i sällsynta fall känsla av elektriska stötar, svaghet, svettning, krampanfall eller influensaliknanden symptom.
Det säger ju mkt och då är jag glad över att jag ibland bara har små röster i huvudet som oftast bara finns där på morgonen ha ha ja det lät ngt, men är inte röster men känns som att ett gäng folk har möte i mitt huvud.

Så ja, det är mkt som händer och sker i huvud och kropp och man ska själv hinna med, man ska ta vara på tiden för den går fort.

Ett litet inlägg om tankar som jag har och som kan vara bra att ha sparande =)

Jag älskar både T och grynet så himla mkt och jag vet att vi kommer att bli en bra familj som tar hand om varandra.