Me!

Fredag lr det är iof Lördag!

Idag blev det ett sista doktorsbesök för denna veckan, gick bra och nu känns det som att jag har koll på allt som de har koll på och att vi förstår varandra =)

Var en runda i stan senare och fika med mamma innan det var dax att ta en dusch och göra vid sig.

Har ikväll varit i stan med Helena, varit ute och ätit och jag blev så mätt så jag lämnade kvar av min efterätt, då står ngt inte rätt till hehe.
Senare var vi å såg sex and the city, usch så gammal jag kände mig, hela stället kryllande av småttingar som gapade och ville ha uppmärksamhet ifrån alla håll å kanter.
Sedan var det dåligt att 3 salonger var fullsatta, alla började 21.00 och de började inte släppa in folk förrän fem i!!

Vi hann iaf in till det precis började.
Jag skulle inte vilja påstå att filmen var jättebra, de har gjort sitt och ska sluta där de är, de skulle redan slutat när första filmen kom ut.
Man kan varken kalla det för sex eller city, vissa hade åldrats väldigt mkt och passade inte riktigt in, jag hade förväntat mig mer.
Sedan när där sitter en bunt fjortisar å skrattar för skrattandes skull, ja det är då man önskar att man satt hemma i soffan under en filt och såg den istället, många stunder då man inser att ja, även jag blev vuxen =)

Blir strax sängen, en dag imorn med, jag och Helena ska gå en runda på stan, äta en crepes med nutella på matmarknaden och hoppas på att få njuta av lite sol.

Jag har även blivit baktung!
Ja, tänka sig, inte framtung, har flera gånger idag haft svårt att ta mig förbi trånga saker utan att famla bakåt, släppte av Helena och där stod jag rakt på gatan och fumlade så jag tappade fotfästet,tog tag i bildörren å vips satt jag på rumpan ha ha, aja jag tog mig bara en paus.
Det "roliga" var att jag tog i med händerna innan jag satte mig, snacka om att kroppen gör allt för att försvara bebis.

Sov så gott alla!
#1 - - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥:

Lady Dahmer har svarat på din kommentar i min blogg och fortsätter debatten (om du är intresserad av att svara):http://bambi.blogg.se/2010/may/i-helgen-blir-det-dockpremiar.html