Me!

Måndag

Då var det en ny vecka igen, var uppe vid halv sju och skällde på en viss katt som trodde det var ok att komma in och kela då, men han fick gå igen.
Ligger nu i trappan och sover.

Trevligt med lite finare väder och inte så varmt!

Mår illa idag, usch jag har mått mkt illa under min graviditet, hoppas bara att blodtrycket är ok på onsdag med för vill inte höja dosen för då börjar jag kräkas :s

Inte får jag se mkt utav T heller, han ska jobba extra denna veckan, det är så dumt när han endast jobbar 14 nätter i en månad (vilket händer ibland), min lön kommer imorn men hela den går till hyran tjiff tjoff så var den borta.
Blir tufft när man ska vara mammaledig men man lär sig att leva efter dom pengarna med, jag är makalös att handla mat och är väldigt slösig på den biten, skulle dock aldrig handla billigare mat men jag kanske skulle lära mej att planera lite bättre :p

Idag blir det att åka till Maxi å handla, ska inte handla så mkt, vi tänkte äta lite på festivalen och sedan nu när han jobbar orkar jag inte laga så mkt till mig själv, jag får iaf hjälp på maxi, det har börjat bli lite tungt den dära biten.

Annars händer inte mkt idag, tar det som det kommer och vad jag orkar =)
#1 - - sanne:

Eller hur, den är pytteliten med så kul att det går framåt iallafall:) Jag mår bara bra, har bokat tid för kön nu i v.33, skall bli SÅ spännande, haha!

#2 - - Annika:

Hur mkt vill du ha?Vet dock inte hur jag vill ha den än, har idetorka för tillfället haha.