Känner ni den dära "någon"??

Jag förstår inte att den där personen någon ibland finns med en så ofta?
Vad vill hon??
Hon är så himla duktig på att stöka till, äta upp mina saker, smutsa ner, göra mig irriterad och nu!! Har hon varit i farten och handlar alldeles för mkt kläder...tror jag..till vår lilla prinsessa.

Hoho jaja, men jag tror att ngn tror att vårt barn kommer att kräkas mkt och behövas bytas på ofta!

Jag tog ner alla kläderna, förutom några pyjamaser i större storlekar som jag tror det tar ett tag innan hon kan använda, det märker vi isf =)

Börjar med att sortera det i färghögar, oja det blidde litegrann kan man säga..tvättar vitt just nu, lite mindre tvättmedel och sköljmedel än till oss, annars tvättar jag det med vanligt. I 40grader, fast de på polarn och pyret sa att deras bodies måste tvättas i 60 för att färgerna skulle bli bra första gången så det blir en himla massa maskiner...

Aja, lite bilder på mina högar, tänk nu på att det är högar, när jag slängde ut allt satt jag själv och bara tittade på det och tänkte oj, du den dära ngn nu har du varit i farten igen!

Klickbara bilder!

         

Mkt Rosa, tycker vi om :p

Det är bara att tvätta och tvätta, sängkläderna ska mamma få äran att tvätta så hon kan mangla dom med =)
4st set har vi i det, ja vi är som sagt färdiga, bara vänta på en bebis och att Polarn och Pyret ska få in overaller så vi kan köpa en sådan till henne.

När jag och Helena gick förbi Gömställer häromdagen så låg där 4 kartonger med vagnar utanför, jag sa att det är säkert en som är vår, mkt riktigt!
De ringde igår att den har kommit så nu är den oxå här, allt klart, härligt härligt!

Lördag idag, sovit hyffsat, ätit, tvättar, kliar i mina ärr under brösten (nej ingen bröstförstoring :p), kanske töjs dom ut? Kliar gör det iaf, gah!

Igår natt var jag duktig, städa toaletten och torka av vasken, nu när T hade varit duktig och dammsugat.

Lite sims, lite målning, lite göra efterätt till ikväll är vad som händer nu i em =)
#1 - - sanne:

Hej! Är rädd för att det kommer se lika dant ut här med en massa kläder:) men det finns ju så mycket fint! Wallanderfilmen var bra helt klart!Kram