Idag är det bara 10 veckor kvar

tills jag är i vecka 40, bm tror inte att grynet kommer ligga kvar hela tiden, jag börjar få en känsla att hon kommer att göra det, vi får väl se vem som har rätt =)

Idag går jag iaf in i vecka 30, tänk så långsamt man tyckte tiden gick i vecka 20 men nu är vi här redan, i vecka 30.
Tycker att min "lilla" mage är fin, gravidmagar är ngt speciellt, tycker att de alla är så fina!
Försökte fota min ikväll, T får ta bättre bilder imorn.

Jag kommer deffinitivt att sakna magen när hon kommer ut, vem vill sitta och smeka sin degmage precis ;o)

Jag har blivit lite dålig i magen, säkert för det är rötmånad som har börjat nu, vi har tagit det lugnt hela kvällen.
Har blivit mkt svalare ute, riktigt skönt!
Katterna har sprungit in och ut här, de är så keliga och söta, jag har även spaklat lite och målat ett lager till däruppe.

Trött är jag nu, sitter här å gäspar, tror jag spelar liite sims bara och gör vid mig och lägger mig och läser lite tidningar. Köpte en skvallertidning idag och två mamma & barn tidningar =)
#1 - - Mama Malin:

Värkarna känns väl olika hos alla men just dessa var typ som superkraftiga mensvärkar. Det är det enda jag kan likna det med, så du får vänta lite tills du upplever dem själv hehe , typ som en happy surprice ;). Men man pallar inte stå upp iaf. Gud vad skönt att vagnen är klar nu också, du påminde mig om en viktig sak. tvätta... ooooj vad roligt det ska bli. Vad har du köpt för storlek i bebiskläderna?

Har du kommit så pass överdrivet långt som jag då och köpt de första cremerna och så? Vi har bara skötbädd och balja kvar men dte är bara för att Marcus ska bygga skötbordet själv =)

#2 - - Mama Malin:

Just det, visst är det läskigt det där hur man känner på sig lite när bebisen ska komma haha ? Jag har en stark känsla av att min son kommer komma tidigt... Meeeeen då blir man ju lite besviken om man går över tiden ju =/