Me!

Gå i ide...

Skulle jag behöva nu....

Nej, fy för, trodde nog inte att det skulle vara riktigt såhär jobbigt att vara gravid, självklart trodde jag att jag skulle känna av både det ena och det andra men allt detta?

Jag somnade på ts arm igår innan jag knappt hunnit få i mej all maten..å där sov jag för kvällen.

Vaknade med världens huvudvärk, frös, fick inte ner ngn mat, illamående, ja allt kändes eländigt och jag blev ledsen..tog ett tag innan jag kom till jobb.
Har pratat med de här och jag ska vara ledig var onsdag så jag kan vila upp mig, få energi till de andra två dagarna.

Fick en helt onödig kommentar här:Det är så trist med folk som bara slänger ur sig ngt och inte kan säga vem dom är..
Sedan så vet jag inte riktigt vad personen vill ha sagt med den??
Har jag nämt att jag är den enda?
Men lilla "Kajsa" här har nog missat att alla gravida har inte alla MINA symptom, alla har olika, vissa har det bättre och vissa sämre.
Lilla "Kajsa" har nog inget bättre för sig, kommer oxå ifrån Helsingborg, tantskrälle säger vi till henne.

Fick i mej lite lunch men alla titta underligt på mig, hur ofta har det hänt att jag går osminkad te jobb...

Aja, inget uppmuntrande inlägg men ngt som är positivt är att idag har jag gått 8 hela veckor och går in i v.9 fast det negativa med det är att from nu och några veckor fram ökar risken för mf för att sedan drastiskt gå ner så om det blev positivt vet jag inte :p
#1 - - kajsa i hbg:

ja du är gravid och ja du kan ha känningar men kom igen du är i 8 veckan 2 månader har gått och du har ju alltid så mycket problem, ont där och ont här va fan tror du att det skulle vara en dans på rosor att vara gravid? det är ju ett tag kavar innan du skall föda.

#2 - - my:

Men du är ju inte ensam om att vara gravid många har dom symtomerna även jag hade dom när jag var gravid..... Men man behöver inte gnälla om de.... det är livet och meningen när man vänatar barn att de inte ska vara lätt.... Tycker allt du är klumpig när du skriver att folk behöver söka hjälp då ska man inte blogga om man inte klarar av kritik av folk. de är det som är livet med blogg värden. Tänk en gång till om du ska blogga om du inte klarar av kritik om din blogg.