Me!

Mitt liv - just nu (långt)

Bebis&Jag

Man skulle väl kunna säga att det är iof sig ett liv men ingen livskvalité, det är ingen livskvalité när man inte ens orkar stiga upp ur sängen, duscha, se fram emot saker, göra saker utan mest går och väntar, rädslan är väl störst att den lilla ska komma ut och jag fortsätta må så här?

På sjukhuset konstaterades att grynet väger 2kg och hon ligger precis på linjen över hur en bebis ska väga och vara vid denna tidpunkt, det gör mig glad iaf, att ut kommer ingen 5kg klump förhoppningsvis och att hon är en riktig bebis, känns riktigt bra att hon har det bra och att allt ser fin fint ut där inne.

Ctg togs på mig, toxprover togs, allting ser bra ut och ingen hf är på gång just nu iaf.
Trycket är antagligen det som spökar, 160/110 det kan ingen säga är bra på vare sig en vanlig person eller en gravid sådan.

Jag blir riktigt irriterad när de inte själva kan kommunicera, läkare-läkare utan patienten ska få ta skiten, men en sak lär man sig på vägen, dels får man mkt lärdom inom sjukvården vilket jag tycker är intressant, sedan så lär man sig vad som är rätt och säger ifrån, för har man inte själv koll, vem ska ha det?
Inte litar jag på läkare...för tyvärr vet de inte alltid bäst för då hade de inte sagt olika saker..

Jag skällde iaf på medicinmottagningen som enligt mig är helt värdelösa på detta sjukhus, efter mkt om och men fick vi träffa en annan läkare där då min har sem än.
Nu är dosen höjd, ska jag hurra?
Nej, för ytterligare med trötthet, illamående kommer utav tabletterna.

Jag får ta en dag i taget, ont i händer, ben, fötter utav svullnad, en finnig haka fick jag på köpet men går det hela vägen är det endast 7 veckor kvar, MAX 9 veckor, det känns bra.


Här hemma

Vi har fått upp allt i klädkammaren, snart klara där inne och jag har rensat vilket är skönt, på grynets rum är allt nästan klart, sängen är bädad och möbler på plats, vagnen är även hämtad och den står så fint i hallen och väntar på en liten bebis =)

Vi har även gjort en gravidfotografering i fredags, Emelie Ohlsson var här, vi hade väldig tur med vädret och kunde ta bilderna ute, vi får se nu i veckan hur de blev =)

Efter åkte vi faktiskt och åt ute, på Haket, god mat men lika dålig service denna gången.
Har även varit ute och ätit med Helena, lite orkar jag ibland men det känns bra att de människor som man umgås med har förståelse.

Idag bakar T, ja ni läste rätt HAN bakar, jag berättar härifrån hihi, idag ska det bli piroger och pizzabullar som ska frysas in, bra att lära han så han kan baka fika bröd när grynet kommit och jag inte hinner hihi.


Katter

Vi är kluvna men behöver inte ta beslut just nu iaf.
Vi har fått veta att den ansvarslösa grannen inte ska ta med sig sina katter för den nya mannens barn är allergiska.
Hon letar ny ägare åt dom, vi kan tyvärr inte ta hand om dom, inte båda iaf.
Har lagt en lapp i brevlådan att vi vill ha lite info så får vi ta ett beslut därefter.
T är allergisk lr inte riktigt så mkt för det går bra, men hur väljer man katt?
Hugo är tyvärr väldigt gapig av sig, mkt kelig, sover hela dagar och vill gärna vara ute hela natten, vill inte att man tittar på hans klor och är lite mer vild.
Den andre är lugnare, sover gott om natten, ute på dagen, går att klippa trots sura miner, den lär sig väldigt fort vad den får och inte får.
OM det blir ngn får det nog bli den sista, men vad händer med den andre?
Vi måste även tänka på bebis, inget får ju äventyra det, många frågor men vi får se efter att hon hört av sig.
Blandat

Idag ska vi hem till mamma, äta kålpudding, jag bjöd in oss själva, det är så gott så!
T ska ta en semestervecka nästa gång han jobbar så får vi 3 lediga veckor, kan behövas, mkt småfix kvar och en kräftskiva med grannarna hade vi tänkt oss.

Ska försöka att uppdater oftare och lite mer text ;o)
Bilder ska jag försöka få upp med, efter vi har valt ut gravidbilderna så får ni kanske se ngn sådan om ni är snälla.

Söt mise som sova i grynets säng innan vi hade gjort klart den, nu får vi ha ett lakan där så den kan ligga ovanpå.


#1 - - Anonym:

Får man se bilderna på er som blev tagna på er?

#2 - - jasmine :):

awwe så gullig kusin jag har fått !!!! :D:D:D