Dåligt med uppdateringar pga

att jag är så trött så jag inte vet var jag ska ta vägen...
Mina ben värker, mina händer värker, jag vill bara sova sova sova, ingenting hjälper och jag orkar absolut ingenting.

Imorn ska jag upp till sjukhuset för nya toxprover + ultraljud så får jag höra vad de säger, det kan inte vara "normalt" att man ska vara såhär trött, jag kommer aldrig att orka av 8 veckor till i sådant här läge.
Sist hos bm hade jag endast spår av äggvita, idag var det en 1:a, ska ta med morgonurin imorn så får vi se då.
Det är "hemskt" att säga det men jag hade nästan hoppats på en 2:a och att ngt göra men jag är bara imorgon i 32 hela veckor och grynet skulle behöva ligga kvar där inne i några veckor till men hennes mamma är så trött så trött. Samtidigt så vill jag ju inte att hon ska ligga på neo och vi bosätta oss på sjukhuset så nej, nu får du allt stanna kvar där inne MEN de kanske kan hjälpa mamma med hennes trötthet så vi orkar kämpa tillsammans =)

Vi får helt enkelt se vad som händer, i värsta fall får jag sova mig igenom 8 veckor för jag orkar absolut inte göra någonting.

#1 - - Mama Malin:

Anna jag blir så himla ledsen av att läsa om hur du mår =(. Dom får fan ta och hjälpa dig nu på bm, du kan ju inte ha det såhär.. Vad tror dom att det kan vara då? Har de några teorier alls?Bamsekram!

#2 - - Sanne:

Hej! Låter inte alls kul, än så länge är jag pigg men jag är ju inte så långt kommen:( Hoppas allt går bra imorgon hos barnmorskan!Kramar