Då var man i sjukhusängen..

Här får man sitta i ett litet rum och tycka synd om sej själv och utan bebis tom!

Trycket var högt idag med och lite mer äggvita i urinen så då var det bara att knalla upp på 2:a våningen, kom in på förlossningen där man fick dra allt en gång till och de gjorde de vanliga undersökningarna.
Doktorn ville lägga in mig för observation så här har jag varit sedan 13.00 idag.

Vill inte alls ta de dumma tabletterna för jag mår skit!
Huvudvärk har jag och det är en dos av dom kvar, tycker inte att det är meningen att man ska må så här, vilket jag även ska säga till rondoktorn imorgon, de ska även ta nya tox prover inatt på mig.

Mkt tankar som snurrar för inte kan jag väl föda barn nu???
Nej, nu är det ju inte dax, men jag blir rädd när doktorn säger att vi får kanske planera din födsel och när en bm säger att vi har satt in dina papper i en pärm, som du får med dig när och OM du ska hem????
Vadå OM?? nej nej nej, stopp nu vad händer????

Jag är van att bli hemskickad hela tiden, tror dock det blir likadant nu, men jag vägrar mer medicin sedan.

Ska strax lägga mig, är trött och huvudet dunkar, här ligger några mammor med sina små bebisar som gnyr och gråter, jag frågade T om det var en sådan vi hade beställt men han sa det är en nyare modell som är tystare ;o) det tyckte jag lät bra...undra vad vi har gett oss in på =)

Ngn frågade angående våra gravidfoton, kommer att lägga ut några när vi har fått dom, vi ska först bestämma oss för vilka innan vi får dom.
Allt blir lite förskjutet nu för detta var inte planerat, vi får helt enkelt se hur allt är imorgon.

Så nu säger jag godnatt och ska se om man kan sova i denna säng som precis täcker mej, typ ;o)