Me!

Det är det där lilla xtra...

i livet som ger krydda lr vad det heter...
Men jag vet inte om det är just det lilla xtra idag som man ens orkar engagera sig i, jag känner mig mest likgiltig nu å orkar inte engagera mej..dagen är inte slut än å dyker säkert upp fler överraskningar...

Det börja med ett besök hos urologen där han tyckte att vi tittar in i urinröret å blåsan när du ändå e här..mm det var riktigt skönt å riktigt skönt att kissa nu efteråt..
Sedan åker vi till tandläkaren å blir bedövad å borrar å har sig så nu har man ont å är fortfarande halv bedövad...
Sedan hitta jag inga orkidér..
Sedan har jag betalt fel faktura, betalade Lost 3 som jag skickat tillbaka istället för att betala Lost 4..
Sedan får jag reda på att den personen jag ska gå på Brittan med bestämde sig för att boka en resa till Usa så hon betalade den å hade inte riktigt pengar till Brittan så jag kanske kunde hitta ngn annan..jo jag vet jag ska öppna min magiska låda å trolla fram ngn..å jag har lagt ut för biljetten..

Spännande spännande, vad händer härnäst?

Nu ska jag packa tradera iaf å fundera över när min tandvärk ska sluta att värka..13:55 Nu vräkte regnet ner bara sisådär ifrån blå klar himel..jag tror jag ska föreslå idén för min älsk att vi köper hämtmat idag, sådär bara en onsdag å myser ner oss i soffan, det tycker jag låter bra efter allt elände!14:01 Kom på att jag kan inte packa, tejpen lät för mkt, vill inte väcka älsk,aja en last får gå idag resten imorn =) Hann med rättså mkt igår så jag får ta resten när han vaknar =)
#1 - - Nadja:

Så tråkigt när allt händer på en och samma gång, hoppas kvällen blir bra med din älskling istället! =)