Vårt hem!

Då ska ni få se lite bilder på vårt hem =)
Tyvärr så har jag inga före bilder, dock ångrar jag det nu..men vi kan säga som så att de enda vi behöll av mina möbler var köksbord, byrå på toa och soffan då allt det var nytt!
Av älsk saker behöll vi tv i stora rummet, sedan åkte resten och vi har köpt helt nya möbler överallt, så det blev vårt hem =)

Hall:Nu har ni kommit innanför dörren, dock är där mer space än det ser ut, skoskåpet har vi där =)Sedan går vi till vänster:Där den svarta sideboarden står nu stod en jättestor vit bokhylla

De vita prickarna är ifrån kameran, tavlorna ser ni längre ner..
Rummet ser väldigt litet ut vilket det inte..soffan är mer än 2 meter men svårt att fånga storlek på bild, den ena bakhögtalaren ska stå på andra sidan medÄlskar våra dimmlampor som vi har likadana i stora rum och kök.
Perfekt att kunna ändra.Här har vi det berömda skåpen som tog flera timmar att få upp, sitter fortfarande kvar ;o)
Tvn vi har är en 37tum, jag sa te älsk häromdagen att jag tycker vi ska ha minst en 42tum men där höll inte ngn med mej *s* försöka går ju!Då går vi ut igen..älsk tavla ni ser..Då tar vi vänster här..Köket!Får inte glömma vår roliga vattenkanna som e såå söt hihi, lille ank!Sedan går vi ut å te vänster igen och tar rakt fram..Badrummet!

Tar sedan vänster härifrån..Sovrummet!Sådär ja!
Då har ni fått en rundtur hemma hos oss!

Hoppas jag kan få igång filmen så ser ni lite bättre, men detta är bättre än inget =)
#1 - - Therese:

Jag gillade ert soffbord! Får man fråga vart det kommer ifrån? :o

För övrigt har ni ett väldigt fint hem. :)

#2 - - Therese:

Jaha! Är det LACK-bordet? Hahaha. Va trög jag är. Vi har ju själv det bordet. Jag va nog lite trött igår. :p

#3 - - emma:

Såg just dina bilder här och blev intresserad av vart ni hittat den snygga sideboarden?? Vi letar förbrilt efter en snygg svart till vårt vardagsrum...Mvh, Emma