Me!

Tisdag!

Godmorgon!

Tisdag
idag å nu är frukosten uppäten och vi har sjungit för en kollega som fyller 55 idag å gett henne en korg med ost,vin,choklad å lite sådant =)

Vinnaren i tävlingen är även dragen och jag säger ett stort Grattis! till Therese (som tyvärr har en låst blogg), halsbandet kommer med posten imorn!
Tack ni andra som var med, liten tapper skara på 6 personer =)

Var å lämna bilen imorse, ytterligare ngn felkampanj, ngt fel de upptäckt återigen på de första bilarna de gjorde...(tyvärr så blir de så när man köper en ny bil att de hittar småsaker)
Mamma körde mej hit..då var vi milimetrar ifrån att krocka!
Vägen vi körde på är rakstrecka, finns en väg från vänster som har väjningsplikt om de ska sväng upp på vår..men den bilen stanna inte utan körde å körde fastän den såg att vi låg nästan bredvid varandra...
Mamma tvärnita å jag la mej på tutan (bra samarbete :p), fortfarande stanna hon inte men mamma fick stopp på bilen en milimeter ifrån den andre...däcken lukta och röken steg...puh..vilket sätt att vakna på =)

Jag vakna föresten vid halv sex å förstod inte varför inte kl ringt lr älsklingen hade ringt..
Då kom jag på att det var ju en hel timme till jag skulle upp...åh! Skumt att jag vakna ens då å var inte så trött...känns som det kommer bli en lång dag idag...bara för den gick så fort igår... =(
#1 - - Sofie:

Har du med lyckats få dit t, vad heter han där?