Me!

Hi everyone..

goNu är jag grymt trötter!!
Sitter å halvsover men tänkte kika klart på Gordon Raimses försök att hjälpa restauranger som inte är de bästa.., rättså kul hihi sedan blir det sängen direkt!

Idag hade jag mkt att göra på jobb så tiden gick fort!
Efter tog jag en sväng om Dimoda för de hade rabatt hihi så jag köpte ett ljusarrangemang och två söta temuggar, saknde några bra sådana..bilder kommer imorn =)

Träning blev de sen men den vanliga ledaren var inte där å hon vi hade var inte alls bra, efter en kvart var jag inte varm å vet inte vad hon pyssla med så jag gick...ut å satt mej å cykla..de hade nemi där så läste massa nemi =)
Cykla i 40min sen kom m ut å vi cykla lite till tesammans sen var vi helt våra i rumpan haha

Hem, duscha äta, kikat Las Vegas å nu detta...

Mina  naglar är det kris med.... 1 ½ vecka kvar tills jag ska göra vid dom å de är för långa redan nu!
Vi klippte nog för lite sist =(
Är drygt för allting känns så mkt mer vad man än gör...ska se om jag kan ta å fila ner dom lite imorn..blir häxnaglar tillslut....

Nee, kika klart nu sen sova...leeeeedig imorn!

slutfras1

Me!

Dumma dator!

dataSom ni vet så har jag ju absolut ingen tur med ngt av de elektriska sakerna..mobilen..tangentbordet på jobb och nu är det datorn hemma!

Jag har nog aldrig berättat att jag i julas köpte en ny dator =)
Blev en hp laptop, samma som innan men nyare hihi, jättefin silver inuti,pianosvart glansig utanpå med bubblor som även finns där inne..
Sifferknapparna på sidan å massa massa andra finesser =)

Nu e de som så att brännaren fungerar inte som den ska *morr*
Kan bränna en vanlig musikskiva..men ingen dvd film...
Testat med två olika sorters skivor, 5 brännarprogram, bränner hela men sen när den ska "sluta" skivan går de inte..poppar ut..vissa progra påstår den e klar men e inget på den...å självklart har jag bränt massor med andra gånger på den gamla så jag vet hur man bränner :p
En film har lyckats gå...så nu ger jag upp!!

Gjort av med massor av dvd skivor som jag bara kastat...på måndag åker den på lagning...tar väl bara hundra år..tur! jag inte sålt den gamla men trist gå tillbaka till sådan liten skärm hihi å denna har ju fina vista med..

Jaja sånt e livet...en väldigt bra början på 2008..??

slutfras1
Me!

Godmorgon..

hÄnnu en dag å jobb..var här tidigt för jag ska köra Monica på jobb te sjukhuset på vägen hem så ska gå tio i fyra...

Idag har jag ingen huvudvärk..lite småseg i hela kroppen...nu gräver de på andra sidan trappan här å det är inget vidare höra nära grävskoparen skrapa i marken så här tidigt...blä!

I mej själv mår jag inget vidare alls...på grund av flera saker...dels för att jag är besviken på en person, tycker vissa saker är så falska,tycker det är oerhört trist att x inte finns där och ställer upp fastän man försökt reda ut vissa saker så känns de som den andre inte bryr sej om de alls...det är oerhört trist men jag antar att man även här är två om saker å ting och det känns inte lönt för mej att försöka om inte den andre försöker...

Ibland känner man sej tvingad att må bra å vara glad fastän man mår så jäkla dåligt för då helt plötsligt mår alla andra oxå dåligt...

Skönt att ha varit här så tidigt och komma hem tidigt, har lite att greja med...
Jag tar en dag i taget så får vi se hur allt blir..snart 3 veckor jag har mått så här..ska te taltanten på ons vilket ska bli skönt..höra om hon har lite råd =)

Känner mej sådär lagom matt i kroppen efter träningen i tis, min träningskompis m var där hehe ja hon heter m hon med =)
Hade varit sjuk förra veckan så nu är vi på g igen, ska testa lite nytt nu..Funk blir det på tisdag haha jag å hip hop?
Aja, vem vet man är kanske en fena på det!
Kul att ha ngn på gymmet för då vågar man prova på lite till å jag hade mina nya träningskläder med hihi, det e roligare att träna i fina kläder =)
Har även märkt jag gått ner lite, tyvärr så blir det ju inte invägning förän på lördag..blev en vecka försent men nu har jag ju hållt på i ett tag å jag tar det sakta men säkert =)

Märkte de på mina jeans igår som börja få lite häng i rumpan haha, sedan märker jag det även på mina träningskläder så det är jättekul,man blir mer sporrad då, känner sej finare med =)

slutfras1
Me!

Godmorgon!

fOm inte alla de 100 fåglarna utanför snart håller k*ften så ska jag personligen plocka ner dom!!!
Fullt med svarta kraxande fåglar som flyger runt runt runt, å ska föra så mkt liv som möjligt bara för jag har ont i huvudet!!!

Sovit hyffsat har jag...endast ngn enstaka dröm...
Dock vaknar man å ser massa sms om att man ljugit hit å dit..mm visst, den personen har aldrig trott på en och tycker de e bättre att hitta på saker för att han ska må dåligt å berätta vilken dålig person jag e..för jag har inte ljugit å hur många gånger ska man orka förklara sej...nee en gång räcker..välj själv sen..suck!

Som sagt ont i huvudet å irriterad, blir väl en sisådär dag men aja man får ta å göra det bästa av det...

Nu har alla landat i träden, är fullproppade å de snackar på...snart får de ha bestämt sina planer för idag å sticka!

slutfras1
Me!

Nya mummsiga? chips!

chipsNär jag var på Hemköp idag så såg jag att OLW hade gjort en ny sorts chips: Sourcream and peppar!
Är smak av sourcream,lök och peppar och de såg jättegoda ut!
I vanliga fall brukar jag inte äta olw chips men dessa ska jag testa på lördag...längtar dit nu hihi.

Snart dax att lägga sej...skönt!
Blev så glad av ett sms ikväll..gentemot de andra som tårarna mest har runnit ner..skiter i precis allting nu...ska bli skönt krypa ner å drömma om mina chips ;-)

Sweet Dreamz!
/Anna (bilden fungerar inte)
Me!

Dåså...

dåså har jag tagit ett beslut :p

Jag tänker inte låta vare sej du lr du å du eller...göra mej så här ledsen å må så dåligt...bättre rikta sin ledsamhet mot arghet över vad det är..första tanken e alltid för mej jag skiter i allt...men nee jag kom iväg på min träning å tog ut min ilska där =)

Jag får vara glad och tacksam över de få som verkligen finns där och ni vet vem ni e och det tackar jag verkligen för...allting kommer bli bättre en dag =)

Nu är det Gossip Girl...sitter å kikar på de efter att ha duschat å ätit lite..gynning kl 9 å sen sängen =)

Å bloggen kommer att stanna..fast de kunde ni nog redan lista ut...jag kan väl inte vara tyst :p
Men folk får tro precis vad dom vill..frågar man så får man ett svar men då får man oxå tro på det å inte älta det 756 gånger när den har helt fel!

Nu börjar det igen...lovar att de andra inläggen inte ska bli så här röriga men ibland måste man bara få ut lite..

slutfras1

Me!

Vet ni vad!

Funderar på att sluta skriva här helt...så slipper folk sitta å snoka å vissa tror ju ändå bara att man hittar på det man skriver här..varför skulle man göra det???
Då skulle hela mitt liv vara påhittad i min blogg å hmm gör jag då den inte roligare å smaskigare än vad den e...
Jag känner mej så klyven...jag e så trött på att folk snokar å försöker hitta på saker som bara för de ska få igång ngt som inte ens e sant...ta reda på sanningen innan..
Så vem vet vad jag ska göra idag..kanske kommer jag sen kanske inte..just nu hade jag kunnat mördat ett träd...
Me!

De suger..

cookie har det blivit tisdag idag...vad tycker vi om den...jo den suger precis som alla andra dagar typ :p

Jag har råkat trycka på stäng istället för snooze på telefonen så jag sov ett tag till visst...får sitta här te minst halv fem..de suger..det är grått å regning..de suger..att folk är som de e å beter sig inget vidare bra..de suger..sen gjorde jag en kaka te dej men jag åt upp den... <---- fast äsch då hade du bara sagt då går vi å baka ett gäng tesammans haha.

Som ni ser så händer de inte så mkt här...fast de var skönt att bara ta de lugnt imorse..de fick ta den tid de gjorde...
Här e segt...jag är någonannanstans å tänker på så mkt annat..

Snart lunch å de är ju alltid kul att äta :p

Tjing

slutfras1
Visa fler inlägg