Me!

Umbrella!

paraplyIdag får man ta med paraplyet om man ska gå ut =)
Det regnar så å är riktigt ruskigt väder!

Jobbar hemmifrån idag, men just nu är de så kass internet uppkoppling vilket aldrig händer så allting segar sej bara =(
Har haft svårt att sova inatt för allting kändes konstigt och när jag vakna så hade jag så ont så jag gick te jobb å tog med mej lite jobb så jag istället kunde sitta hemmifrån =)

Egentligen så har jag inget kul att skriva för det händer inte så mkt roligt haha, idag ska jag till min syster å testa andra singstar skivan om de går att sjunga ens...vi får se..sedan blir de hem se film å bara ta de lugnt, inte lust te ngt alls!

Vad ska ni hitta på för ngt kul i helgen??

slutfras1
#1 - - Anna:

Hoppas du mår bättre nu när det är helg så du kan ha en skön helg ^^ Puss

#2 - - Nadde:

Jag ska på kalas idag! Haahaa, nämen min kompis son och hennes svägerskas man (fan va komplicerat) fyller år idag, så vi ska partaja (=äta mat och snacka skit om andra).

#3 - - Senija:

Hej! anna-ginger tipsade mig om dej! =)
Jag frågade henne ifall hon kunde göra om min blogg, men hon var inte så insatt i blogg.se då hon har nått annat. Så hon tipsade mig om dej. Ser att du har en SKITSNYGG blogg... Så jag undrar om du har lust att fixa min lite granna? Den är bara rosa och ful.. =/ tråkigt. Jag skickar bilder, och text om det behövs. Massa folk har lovat mig, men det har inte blivit av! Hoppas du kan lysa upp min dag då den inte varit ganska bra! Snälla, hör av dej!

#4 - - Nadja:

Idag är de min tur att jobba hemifrån hehe